Şanlıurfa Haber
HV
29 MART Cuma 12:26

“ 2023’te de aynı şekilde muhalefetlerine devam edeceklerine inanıyorum”

Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Muhalefet her partiye yakışmaz ama CHP’ye yakışıyor. Hakikaten iyi bir muhalefet yapıyorlar. 2023’te de aynı şekilde muhalefetlerine devam edeceklerine inanıyorum.” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-12-2022 21:31   Güncelleme : 12-12-2022 21:31
“ 2023’te de aynı şekilde muhalefetlerine devam edeceklerine inanıyorum”

TBMM Genel Kurulunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının 2023 bütçeleri kabul edildi.Bütçe üzerindeki görüşmeler sırasında, grup başkanvekilleri yerlerinden söz alarak değerlendirmelerde bulundu.Aranın ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP’li Kaya tarafından açılan listede AK Parti döneminde satılan fabrikaların olduğunun söylendiğini belirterek, Demirel-İnönü hükümeti döneminde satılan fabrikaları sıraladı.

50. Hükümet döneminde de bu satışların devam ettiğinin altını çizen Elitaş, “Şimdi baktım, gerçekten muhalefet her partiye yakışmaz ama CHP’ye yakışıyor. Hakikaten iyi bir muhalefet yapıyorlar. 2023’te de aynı şekilde muhalefetlerine devam edeceklerini inanıyorum. Bundan önce muhalefet sıkıntımız vardı ama şu anda muhalefeti iyi yapıyorlar. Tebrik ediyorum, inşallah 2023’te de aynı muhalefeti yapacaklar diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.Genel Kurulda, bütçe üzerindeki konuşmaların ardından soru-cevap kısmına geçildi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR